Vuotuinen Phuket "Hungry Ghost" -festivaali järjestetään

PHUKET: Vuosittainen thai-kiinalainen Phuket "Hungry Ghost" eli Por Tor -festivaali järjestetään Phuketissa tässä kuussa Phuketin kaupungissa.

Festivaali on nimeltään "Por Tor" Phuketissa, mutta ulkomaalaiset tuntevat sen hyvin nimellä "Hungry Ghost". Thaimaalaiset kiinalaiset Phuketissa uskovat, että esi-isiensä henget vapautuvat takaisin maan päälle sukulaistensa ja perheidensä luona tähän kuukalenterin aikaan vuodesta.

Yksi tärkeimmistä tarjouksista heidän esi-isilleen on punaiset kilpikonnakakut. Kilpikonnat edustavat hyvää terveyttä ja pitkää ikää, kun taas punainen on kiinalaisille myös onnen väri.

Por Tor -festivaali järjestetään yleensä kiinalaisissa pyhäköissä Phuket Townissa ja joissakin kiinalaisissa pyhäköissä Thalangissa. Kuitenkin suuri festivaali järjestetään yleensä Bang Naew -kiinalaisessa pyhäkössä Phuket Roadilla Talad Yaissa lähellä Saphan Hinia.

Tänä vuonna festivaali järjestetään 16. elokuutath elokuulle 26th. Siellä on monia perinteisiä Phuket-ruokakojuja, perinteisiä esityksiä, konsertteja, paikallisia tuotteita ja paljon muuta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.