Hyvää syntymäpäivää Hänen Majesteettinsa Kuninkaalle TPN/Pattaya News -tiimistä

Thaimaa -

Tänä torstaina 28. heinäkuuta vietetään kuningas Vajiralongkornin kuninkaallista syntymäpäivää 70 vuotta. Päivä on myös tunnustettu kansalliseksi juhlaksi, jossa järjestetään suuria uskonnollisia ja kuninkaallisia seremonioita kuninkaan syntymäpäivän juhlimiseksi valtakunnallisesti.

Hänen Majesteettinsa kuningas syntyi 28. kesäkuuta 1952 Ambara Villassa, Dusit Palacessa, Bangkokissa. Hän on kuningas Bhumibol Adulyadejin ja kuningatar Sirikitin ainoa poika, toinen neljästä lapsesta.

20-vuotiaana hänen isänsä, Hänen Kuninkaallinen Majesteettinsa, suuri kuningas Bhumibol teki hänestä kruununprinssin. Hän on hallinnut Thaimaan kuninkaana vuodesta 2016, jolloin hänen isänsä kuoli 70 vuoden hallituskauden jälkeen.

Tänä päivänä valtion virastot, mukaan lukien maahanmuuttovirasto, ja tärkeimmät pankkikonttorit eri puolilla maata ovat kiinni, ja myös muut liiketoiminnan häiriöt ovat mahdollisia kuningas Vajiralongkornin syntymäpäivän kunniaksi. Hänen Majesteettinsa Kuninkaan muotokuva- ja symboliliput on myös koristeltu kodeissa, julkisissa rakennuksissa ja yrityksissä eri puolilla maata lojaalisuuden ilmaisemiseksi.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.