Aseistettu pankkiryöstö Rawai-ostoskeskuksessa kiihtyy 160,000 XNUMX bahtilla, poliisi tutkii

Rawai -

Poliisi jahtaa aseistettua pankkiryöstöä, joka ryösti ostoskeskuksen Rawaissa ennen kuin kiihtyi 160,000 XNUMX bahtilla.

Chalongin poliisille ilmoitettiin tapauksesta kello 1 tänä iltapäivänä (00. heinäkuuta) pankissa ostoskeskuksessa Rawaissa Mueang Phuketin alueella.

Poliisi saapui pankkiin löytääkseen kiihkeitä ja ahdistuneita pankin työntekijöitä odottamassa lainvalvontaviranomaisia. Pankissa ja ostoskeskuksessa otetut CCTV-kuvat osoittavat, että epäilty tuli pankkiin ja käytti käsiaseen kaltaista esinettä osoittaakseen pankin työntekijöitä. Epäilty uhkasi työntekijöitä rahalla. Pankin työntekijät kertoivat poliisille, että epäilty kiipesi 160,000 XNUMX bahtia käteistä.

CCTV-materiaalilla näkyy, että epäilty kiipesi punaisella Honda-moottoripyörällä Wiset Roadilla Soi Suksan 1:een. Hänen moottoripyöränsä rekisterikilpi oli peitetty muovipussilla.

Rawain poliisi etsii ja etsii epäiltyä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.