Hollantilainen turisti kiidätettiin sairaalaan murtuttuaan jalkansa käydessään tutustumassa nähtävyyksiin Koh Phanganin vuorella

Koh Phangan, Surat Thani -

Hollantilainen turisti kiidätettiin paikalliseen sairaalaan murtuttuaan jalkansa kävellessään ylös vuorelle Haad Khomissa Koh Phanganissa Surat Thanissa nähtävyyksiin tutustumista varten lauantai-iltana 23. heinäkuuta.

Koh Phangan Rescue Volunteerin viranomaiset saapuivat paikalle saatuaan hälytyksen onnettomuudesta noin kello 4. Saapuessaan Jan H. Keddeltä, 30, löydettiin murtunut vasen nilkka. Hänen ystävänsä, joka oli myös Hollannin kansalainen, seisoi lähellä ja odotti apua.

Kedde oli tietoinen ja halukas tekemään yhteistyötä upseerien kanssa. Hän kertoi heille, että hän ja hänen ystävänsä olivat matkustaneet ylös vuorelle katsomaan kaunista luonnollista merimaisemaa noin klo 1. Kun he kävelivät takaisin noin kello 00, hän liukastui ja kaatui kiville vasemman nilkkansa kipeänä.

Pelastuskuljetus oli melkoisen vaikeaa. Pelastajat käyttivät köysipelastusjärjestelmää ja vetivät loukkaantuneen naisen alas mäkeä ylittäen matkan varrella kivien, vesiputousten ja kuilujen yli. He viettivät noin 2 tuntia ja 30 minuuttia, mikä vei tiimit iltaan vetämään hänet alas mäkeä ennen kuin ryntäsivät hänet First Western -sairaalaan klo 10.

Lehdistöstä lähtien hänen mielensä on kuulemma korkealla ja hän on toipumassa sairaalassa.

Kuva: Koh Phangan Rescue Volunteer

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.