Thaimaan pääministeri ja kaikki kymmenen epäluottamuslauseen kohteena olevaa ministeriä selvisivät epäluottamusäänestyksestä

Thaimaa -

Thaimaan pääministeri Prayut Chan O'Cha ja kaikki kymmenen epäluottamuslauseen kohteena olevaa ministeriä selvisivät epäluottamuslausekeskustelusta, jonka oppositiopuolueet pyrkivät syöstämään nykyisen hallituksen tänä aamuna (23. heinäkuuta)rd) eduskunnan äänestyksessä.

Pääministeri Prayut sai 256 ääntä puolesta, 207 vastaan ​​ja 9 tyhjää.

Eniten kannatusta ja ääniä sai varapääministeri Prawit Wongsuwan äänin 268 puolesta, 193 vastaan ​​ja 11 tyhjää.

Samaan aikaan vähiten kannatusääniä sai varapääministeri ja kauppaministeri Jurin Laksanawisit äänin 241 puolesta, 207 vastaan ​​ja 23 tyhjää.

Pohjimmiltaan tämä tarkoittaa, että nykyinen hallitus pysyy vallassa demokraattisesti suunniteltuihin vaaleihin saakka vuonna 2023. Tämä oli neljäs kerta, kun oppositio yritti kaataa Prayutin hallituksen ja neljäs kerta, kun he epäonnistuivat.

Pääministeri Prayut Chan-O-Cha on ollut vallassa Thaimaassa siitä lähtien, kun hän johti vallankaappausta vuonna 2014.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.