Rawain paikalliset asukkaat osallistuvat tsunamievakuointiharjoitukseen

Rawai -

Rawain paikalliset asukkaat osallistuivat eilen (20. heinäkuuta) tsunamievakuointiharjoitukseenth).

Harjoittelusta kerrottiin aiemmin kuten edellä The Phuket Express ja muut thaimaalaiset tiedotusvälineet ovat nähneet. Harjoitusta johti Rawain pormestari Aroon Solos ja muut asiaankuuluvat viranomaiset ja paikalliset Rawaissa.

Evakuointi tuijotti Yanui Beachiltä Phromthep Capelle ja Rawain islamilaiselle hautausmaalle, Friendship Beachiltä Rawai Highway Officen suojaan.

Pormestari Aroonin mukaan harjoitus sujui hyvin, eikä suuria ongelmia löydetty, mikä sai asiaankuuluvat viranomaiset uskomaan, että hätätilanteen tai tsunamin sattuessa pelastustyöntekijät olisivat valmiita ja valmiita.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.