Rawai järjestää tsunami-evakuointiharjoituksen tänä iltapäivänä

Rawai, Mueang Phuket –

Rawain kunta on ilmoittanut, että tsunamievakuointiharjoitus pidetään tänä iltapäivänä, 20. heinäkuuta.

Harjoitus tuli perässä Phuketin kuvernööri on määrännyt asianomaiset viranomaiset pysymään ajan tasalla ja seuraamaan tarkasti valtamerten maanjäristystilanteita.

Harjoituksen tarkoituksena on varautua mahdollisiin katastrofeihin ihmishenkien menetyksien ja vahinkojen estämiseksi sekä asukkaiden ja matkailijoiden turvallisuuden varmistamiseksi.

Evakuointireitti lähtee Yabui Beachin – Phrom Thep Capen ja Rawai Islamic Graveyardin – Friendship Beachin alueelta.

Harjoitus alkaa klo 1 osastolla. Rawain kunnan mukaan evakuointiharjoitus sisältää varoituskäytännöt, evakuointiharjoitukset ja suojan hallinnan.

Samaan aikaan Karon , The Phuketin kaupungin kunta ja Wichit järjestää myös tsunamievakuointiharjoitukset tänä iltapäivänä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.