Maya Bay Krabissa suljetaan väliaikaisesti kahdeksi kuukaudeksi ympäristön elvyttämiseksi

Krabi -

Krabin kuuluisa Maya Bay suljetaan tilapäisesti kahdeksi kuukaudeksi ympäristön elvyttämiseksi.

Hat Noppharat Thara – Mu Koh Phi Phi -kansallispuisto tänään (20. heinäkuuta) on ilmoittanut muistutuksen Maya Bayn ja Loa Saman lahden vuosittaisesta sulkemisesta kansallispuiston alueella.

Väliaikainen kahden kuukauden sulkeminen on 1. elokuuta 30. syyskuuta 2022. Matkailijoiden on tehtävä muita suunnitelmia tänä aikana, koska lahden alue on ehdottomasti kielletty puiston henkilökuntaa ja tutkijoita lukuun ottamatta.

Kansallispuiston virkailijat totesivat, että vuosittaisen sulkemisen tarkoituksena on mahdollistaa tehokas matkailun hallinta tämän kauden ilmastoa seuraten sekä luonnon ja ympäristön ennallistamisen aika.

Puisto on jo tehnyt merkittäviä muutoksia Covid19-pandemian jälkeen palauttaakseen luonnollisen ympäristön, koska monet meren eläimet palaavat lahdelle. Uutta ei tehty uutena sääntönä suositun lahden meriympäristön säilyttämiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.