Kahdeksantoista matkustajaa ja kaksi miehistön jäsentä loukkaantui Surat Thanista Chumphoniin lähteneen veneen räjähdyksen jälkeen

KUVA: Chumphon Karnkusol Songkroh Rescue Foundation

Chomphon -

Kahdeksantoista matkustajaa ja kaksi miehistön jäsentä loukkaantuivat Surat Thanin Taon saarelta Etelä-Thaimaan Chumphoniin kulkeneen matkustajaveneen räjähdyksen jälkeen.

Chumphonin pelastussäätiö raportoi, että heille ilmoitettiin onnettomuudesta kello 2 tänään (30. heinäkuuta) viiden kilometrin päässä rannasta Thung Makham Noissa, Hard Sai Reen osa-alueella Mueang Chumphonin alueella.

Paikalle saapui neljätoista ambulanssia lähialueilta löytääkseen 20 loukkaantunutta, jotka on jo viety takaisin läheiselle rannalle. Näistä 18 on matkustajia ja kaksi veneen miehistön jäsentä

KUVA: Chumphon Karnkusol Songkroh Rescue Foundation

Kenenkään heistä ei raportoitu vakavista vammoista, ja useiden raporttien mukaan osa veneessä olevista ihmisistä hyppäsi ulos aluksesta räjähdyksen sattuessa.

Poliisi jatkaa tutkintaa onnettomuuden syyn selvittämiseksi jatkotoimia varten. Tämä on kehittyvä tarina, eikä vielä ole selvää, mikä aiheutti aluksen räjähdyksen. TPN-media jatkaa päivitysten tarjoamista tästä tarinasta sitä mukaa, kun ne saapuvat.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.