Etelä-Thaimaan islamilaisten ryhmien edustajat vaativat hallitusta harkitsemaan uudelleen ja kumoamaan marihuanan laillistamisen

Satun -

Thaimaan islamilaisen verkoston Satunin maakunnan islamilainen komitea on tänään, 19. heinäkuuta, jättänyt vetoomuksen, jossa vaaditaan hallitusta tarkistamaan kannabiksen ja hampun dekriminalisointia.

Ryhmä ilmaisi huolensa ja vastusti marihuanan laillistamista Thaimaassa nykyisen laittoman aikana perustelemalla sitä, että täytäntöönpanoa ei selvennetä laiksi, joka johti marihuanan väärinkäyttöön ja väärinkäyttöön virkistystarkoituksiin erityisesti lasten ja teini-ikäisten keskuudessa.

Satunin maakunnan islamilaisen komitean puheenjohtaja Arun Umachi totesi: "Jos kannabiksen viljelyn ja jakelun tilanne jatkuu tällaisena, sillä on kielteisiä seurauksia maahan, erityisesti tulevien sukupolvien keskuudessa. Siksi toivomme hallituksen harkitsevan uudelleen dekriminalisointia ja lopettavan laittoman ajan välittömästi.

Epäeettisiä lakeja ja määräyksiä vastaan ​​protestoivan Satun-keskuksen edustaja Sunthorn Wongmadthong lisäsi, että ryhmät pyytäisivät kannattajia työntämään hallitusta enemmän, jos he eivät saa vastausta asiaankuuluvilta viranomaisilta.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun näkyvät islamilaiset ryhmät tekevät protestoi kannabiksen dekriminalisointia vastaan ​​Thaimaassa, kuten täällä näkyy.

Kuva: Naewna

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.