Karon järjestää tsunamievakuointiharjoituksen myöhemmin tällä viikolla

Phuket -

Karonin kunta kutsuu ihmisiä mukaan tsunamievakuointiharjoitukseen keskiviikkona 20. heinäkuuta.

Harjoitus tuli perässä Phuketin kuvernööri on määrännyt asianomaiset viranomaiset pysymään ajan tasalla ja seuraamaan tarkasti valtamerten maanjäristystilanteita.

Karonin kunnan mukaan evakuointiharjoituksen tarkoituksena on varautua mahdollisiin katastrofeihin ihmishenkien menetyksien ja vahinkojen estämiseksi sekä asukkaiden ja turistien turvallisuuden varmistamiseksi riskialueilla.

Harjoittelu järjestetään 20. heinäkuuta 2022 klo 2 alkaen ja alkaa Karon Circlestä Karonin temppelin (Suwan Kiri Khet Temple) suojiin Karonin osa-alueella, Mueang Phuketin alueella.

Harjoitukseen sisältyy varoituskäytäntöjä, evakuointiharjoituksia ja suojan hallintaa.

Sillä välin Phuketin kaupungin kunta kutsuu ihmisiä mukaan tsunamievakuointiharjoitukseen myös keskiviikkona 20. heinäkuuta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.