Turistit odottavat jopa viisi tuntia lauttoja Samuin saarelta

KUVA: TIEDOSTOKUVA

Koh Samui -

Turistit olivat pettyneitä odottaessaan jopa viisi tuntia lauttoja Samuin saarelta.

Eilen (16th) klo 4 Thaimaalaiset ja ulkomaalaiset turistit olivat matkalla takaisin Samuin saarelta, kun pitkät lomat olivat melkein päättyneet.

Sea Tran Ferry Pier -laiturilla autot olivat pitkissä kilometrien pituisissa jonoissa, joissa turistit odottivat pääsevänsä saarelta. Ongelma johtui siitä, että lauttayhtiö oli vähentänyt lauttakierroksia kuuteen, paikan päällä olevien turistien mukaan. Normaalisti lautta lähtee tunnin välein.

Mr. Pitasit Gargharn kertoi thaimaalaiselle medialle: "Olen Bangkokista. Haluan vierailla Samuin saarella, mutta olen odottanut viisi tuntia. Tämä saa minut kyllästyttämään ja pettymään käydessäni Samuin saarella."

Peerapong Siboontham lisäsi lehdistölle: "Olen poliisi. Minun on työskenneltävä sekä Samuin saarella että mantereella. Olen odottanut neljä tuntia matkustamista."

Lauttayhtiöt eivät heti julkaisseet julkista lausuntoa selittääkseen viivästyksiä, mutta liikenne Samuille jatkui vilkkaana viikonloppuna.

Kova meri, voimakkaat tuulet ja korkeat aallot viimeisen viiden päivän loman aikana ovat saaneet jotkut lauttaliikenteen harjoittajat ryhtymään ylimääräisiin varotoimiin, TPN media huomauttaa. Pitkistä odotuksista huolimatta operaattorit painottivat, että turvallisuus on edelleen etusijalla.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.