Kaksi ulkomaalaista turistia pelastettiin taisteltuaan aaltoja vastaan ​​Kata Beachillä

Kata, Phuket -

Kaksi ulkomaalaista turistia pelastettiin taisteltuaan aaltoja vastaan ​​Kata Beachillä, samalla rannalla ja samana päivänä, jolloin kaksi muuta turistia kuoli.

Molemmissa tapauksissa turistit menivät uimaan huolimatta monista punaisista lipuista, uimakieltokylteistä ja hengenpelastajat, jotka varoittivat ihmisiä olemasta veteen.

Kata Beachin hengenpelastajat ilmoittivat eilen (14th), että he pelastivat ulkomaalaisen naisen ja noin 35-vuotiaan miehen hukkumisesta Kata Beachillä, Karonin osa-alueella Mueang Phuketin alueella. He tukehtuivat veteen ennen kuin heidät vietiin Chalongin sairaalaan Chalongin osa-alueella Mueang Phuketin alueella.

Molempien ulkomaisten matkailijoiden kerrottiin toipuneen sairaalassa tapauksen jälkeen.

Sillä välin samana päivänä ja samalla rannalla kaksi ihmistä on julistettu kuolleeksi, kun häämatkallaan ollut miespuolinen brittituristi hukkui sekä thaimaalainen, joka yritti auttaa pelastamaan brittituristin henkeä Kata Beachillä punaisen lipun alueella.

Thaimaan poliisi ja viranomaiset kehottavat edelleen yleisöä noudattamaan asiaankuuluvien virastojen ohjeita ja olemaan menemättä uimaan punaisen lipun aikana tai ankaralla säällä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.