Phuketin kaupungin viranomaiset sanovat ratkaisseensa kolme toistuvaa tulva-aluetta

Phuket -

Phuketin kaupungin kunta on heidän mukaansa ratkaissut kolme toistuvaa tulva-aluetta Phuket Cityssä.

Phuketin kaupungin pormestari Saroj Angkanapilart kertoi Phuket Expressille: "Phuketin kaupungin kolme tärkeintä tulva-aluetta olivat Srisutas – Amphur risteyksessä, jotka suuntasivat Koh Sireylle, Samkongin alueelle ja Sakdidetille. Phuketin kuvernööri Narong Woonciew pitää valtavaa merkitystä toistuvien tulvaongelmien ratkaisemisessa. Nyt näillä alueilla ei ole viime aikoina ollut tulvia rankkasateen jälkeen ja ongelmat on ratkaistu."

”Olemme poistaneet jätevesiviemäristä roskat ja lisänneet viemärien määrää. Meillä on pian toinen projekti pitkäaikaisten tulvien ratkaisemiseksi. Muilla tulva-alueilla tarkastamme myös vedenpoistot varmistaaksemme, ettei sinne ole kertynyt roskia ja siivoamme aina ongelma-alueet”, Saroj lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.