Brittituristi häämatkalla ja thaimaalainen hukkui turisti mentyä uimaan punaisista lipuista huolimatta Kata Beachilla, thaimaalainen yritti pelastaa turistin hengen

Kata, Phuket -

Kaksi ihmistä on julistettu kuolleeksi, kun häämatkallaan ollut miespuolinen brittituristi hukkui sekä thaimaalainen, joka yritti auttaa pelastamaan brittituristin henkeä Kata Beachillä punaisen lipun alueella eilen (14. heinäkuuta)th).

Pelastuslaitos sai ilmoituksen tapauksesta kello 5 Kata Noi Beachillä Karonin osa-alueella Mueang Phuketin alueella.

Pelastustiimit saapuivat rannalle etsimään miespuolista brittiläistä turistia, 34 (MR.ALI MOHAMMED MIAN) ja miespuolista thaimaalaista turistia, 55 (Mr. Surasit Pongaohapan). Hengenpelastajat olivat jo vetäneet molemmat miehet vedestä. Heidät kuljetettiin paikalliseen sairaalaan, jossa he molemmat julistettiin traagisesti kuolleiksi.

Phuketin turistipoliisin everstiluutnantti Eakkachai Siri kertoi Phuket Expressille: "Brittiläinen turisti saapui Phuketiin 9. heinäkuutath vaimonsa kanssa häämatkalla. He kirjautuivat sisään hotelliinsa Karonissa 12. heinäkuutath. Thaimaalainen turisti oli vaimonsa ja poikansa kanssa. He kirjautuivat sisään hotelliin Karonissa eilen (14th). "

"Brittiläinen turisti kamppaili aalloissa, kun thaimaalainen turisti, joka oli lähellä vedessä, yritti auttaa häntä. Molempiin osui useita peräkkäisiä suuria aaltoja ja ne joutuivat veden alle. Hengenpelastajat menivät mereen ennen kuin vetivät miehet ulos." Everstiluutnantti Eakkachai selitti.

”850 metriä pitkällä Kata Noi Beachillä partioi neljä hengenpelastajaa joka päivä. Rannalle laitettiin eilen punaiset liput ja uimakieltokyltit voimakkaan aallon vuoksi. Hengenpelastajat varoittivat molempia miehiä olemaan menemättä uimaan, mutta he kieltäytyivät ja menivät silti veteen. Everstiluutnantti Eakkachai sanoi.

Vain päiviä ennen kuin kaksi ulkomaalaista turistia hukkui Koh Changiin. Tässä tapauksessa turistit menivät myös punaisen lipun alueelle ja menivät uimaan.

Thaimaan poliisi ja viranomaiset kehottavat edelleen yleisöä noudattamaan asiaankuuluvien virastojen ohjeita ja olemaan menemättä uimaan punaisen lipun aikana tai ankaralla säällä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.