PÄIVITYS: Kolme äskettäiseen Phuketin ampumiseen liittyvää epäiltyä pidätettiin

Koh Kaew-

Kolme etsintäkuulutettua epäiltyä, jotka lainvalvontaviranomaisten mukaan liittyvät äskettäiseen Koh Kaew -ampumiseen, on pidätetty Phetchaburissa, Keski-Thaimaassa, ja Thaimaan viranomaiset syyttävät heitä huumeverkostoon osallistumisesta.

Ensinnäkin edellinen story:

35-vuotias mies sai vammoja ampumahaavasta tapellessaan ryhmän muita miehiä talossa Koh Kaew'n osa-alueella Mueang Phuketin alueella juuri ennen puoltayötä 23. toukokuuta.rd.

Yksi epäilty, joka oli saanut vammoja ampumahaavasta Koh Kaew-ampumisessa, on pidätetty, asiaankuuluvat lainvalvontaviranomaiset kertovat.

Nyt päivitetty tarinamme:

Rikostentorjuntaosaston (CSD) poliisi on pidättänyt kolme epäiltyä, joiden he sanovat olevan osallisena suuressa huumeverkostossa Trangissa, Krabissa, Nakhon Si Thammaratissa ja Phuketissa.

CSD:n virkailijat tekivät etsinnässä kohdetaloa Phetchaburissa laajan tutkimuksen jälkeen ja löysivät etsintäkuulutetun Phuketista epäillyn Surasak Huayluekin, 32. CSD:n mukaan takavarikoitiin myös käsiase ja 51 luotia.

CSD jatkoi huumeverkoston tutkintaa ennen kuin he pidättivät kaksi Phuketin etsintäkuulutettua epäiltyä, jotka ovat Sulaiman Wayosan, 26, ja Komsan Namwong Pathum Thanissa. CSD:n raportin mukaan heiltä takavarikoitiin käsiase ja 18 luotia.

Kaikki kolme epäiltyä vietiin takaisin Phuketiin lisätutkimuksia ja oikeustoimia varten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.