Punaiset liput nostetaan edelleen monilla Phuketin rannoilla voimakkaiden aaltojen vuoksi

Patong -

Punaiset liput on nostettu monilla Phuketin rannoilla, kuten Patong Beachillä, varoittamaan rannalla kävijöitä ja uimareita voimakkaista tuulista ja aalloista eilen (12. heinäkuuta). Punaisten lippujen odotetaan jatkuvan tänään, 13. heinäkuuta, monilla alueilla.

Patong Beachin hengenpelastajien päällikkö Somprasong Sangchard kertoi Phuket Expressille: "Tämä seurasi Thaimaan ilmatieteen laitoksen ilmoitusta, jossa kerrottiin, että Andamaanienmerelle ennustetaan voimakkaita tuulia ja aaltoja voimakkaan lounaismonsuunin vuoksi 14. heinäkuuta 2022 asti. .”

"Olemme jatkaneet punaisten lippujen asettamista Patong Beachille varoittaaksemme uima-alueista. Pidämme tarkasti silmällä säävaroituksia." Somprasong lisäsi.

Tämä osuu samaan aikaan pitkän viiden päivän loman kanssa Thaimaassa, toteaa The Phuket Express, joka todennäköisesti pettää monet ihmiset, jotka haluavat vilvoitella meressä. Tänään ja huomenna on maassa uskonnollisia vapaapäiviä, jolloin myös alkoholin myynti kielletään ja valtion virastot suljetaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.