Yksi henkilö loukkaantui vakavasti, kun moottoripyöräilijä juoksi punaisen valon läpi liikennepoliisin eteen Kathun risteyksessä – VIDEO

Kathu -

Moottoripyöräilijä on loukkaantunut vakavasti, kun toinen moottoripyöräilijä juoksi punaisen valon läpi ja törmäsi ensimmäiseen ratsastajaan liikennepoliisin edessä risteyksessä Kathussa tänään.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta tänään (11. heinäkuuta) klo 10 Si Korin risteyksessä Kathun alueella. He saapuivat paikalle ja löysivät moottoripyöränsä läheltä maassa makaavan, noin 9-vuotiaan thaimaalaisen miehen, joka oli saanut vakavia vammoja. Lähistöltä pelastusyksiköt löysivät risteyksestä toisen pahoin vaurioituneen moottoripyörän. Kathun liikennepoliisi oli risteyksessä.

Risteyksen CCTV-materiaali osoittaa, että yksi moottoripyöristä ajoi punaisen valon läpi ennen kuin törmäsi toiseen moottoripyörään. Punaisen valon läpi ajanut moottoripyöräilijä ei loukkaantunut, eikä Kathun liikennepoliisi tunnistanut häntä välittömästi.

Klo 1: 03

Kathun poliisi jatkaa tutkintaa jatkotoimia varten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.