Lehdistötiedote: Thaimaan turistipoliisi julkaisee I Lert U -mobiilisovelluksen 24 tunnin apuun

Seuraava on Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) lehdistötiedote. Sisäiset lausunnot ovat omiaan.

Bangkok, 8. heinäkuuta, 2022– Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) haluaa ilmoittaa matkailijoille, että he voivat ladata Tourist Police I Lert U -mobiilisovelluksen nauttiakseen mielenrauhasta koko Thaimaan matkansa ajan.

Google Playsta Android-puhelimille ja App Storesta iOS-puhelimille ladattava I Lert U -sovellus on saatavilla englanniksi ja thaiksi. Sovellus on linkitetty Matkailupoliisin 1155 hätäkeskukseen, jossa on myös tulkkeja ja kääntäjiä, jotka ovat valmiita antamaan turistiapua muilla kielillä.

Apua tarvitsevat turistit, jotka tarvitsevat apua milloin tahansa ympäri vuorokauden, voivat sovelluksella ottaa yhteyttä Matkailupoliisiin, joka lähettää poliisit välittömästi paikalle. Turistit voivat myös ottaa valokuvan tapahtumasta ja ladata sen sovelluksen kautta pyytääkseen apua.

Tourist Police on Thaimaan kuninkaallisen poliisin osasto, joka on omistettu Thaimaan turistien turvallisuudelle ja hyvinvoinnille. Yli 1,900 XNUMX poliisin palveluksessa oleva turistipoliisi toimii kaikkialla valtakunnassa, mukaan lukien kaikissa tärkeimmissä matkailukohteissa, kuten Bangkokissa, Phuketissa, Samuissa ja Chiang Maissa.

Thaimaan kuninkaallinen hallitus pitää jokaisen Thaimaassa vierailevan turvallisuuden ja hyvinvoinnin tärkeinä. TAT on tärkein valtion virasto, joka on vastuussa Thaimaan myynninedistämisestä ja markkinoinnista ensisijaisena kohteena, ja se tekee tiivistä yhteistyötä kaikkien asianomaisten julkisten ja yksityisten organisaatioiden kanssa varmistaakseen kaikkensa estääkseen turisteja ja paikallisia thaimaalaisia ​​ikäviä tapauksia.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.