Thaimaa pyytää provinssien kuvernöörejä tiukentamaan kannabiksen valvontaa

Thaimaa-

Thaimaan hallitus jatkaa uusien sääntöjen ja määräysten antamista kannabiksen laillistamisen jälkeen sen jälkeen, kun se dekriminalisoitiin 9. kesäkuuta.

Kannabiksen torjuntaa koskeva laki on edelleen käsittelyssä parlamentissa ja parlamentissa, eikä se ole vielä valmis, joten tällä välin Thaimaa jatkaa tilkkutäkkien turvautumista kasvin käytön hallintaan.

Suurin osa tähän mennessä toteutetuista toimenpiteistä on ollut pääosin järkeviä… huumeiden käytön rajoittaminen yli XNUMX-vuotiaisiin ja raskaana oleviin naisiin, kannabiksen kieltäminen kouluissa ja sotilaslaitoksissa, thaimaalaisten lentäjien käytön kieltäminen, yritysten velvoittaminen varoittamaan kuluttajia kannabiksen käytöstä. käytetään ruoassa tai juomassa, julkisen tupakoinnin kieltäminen haitallisten lakien nojalla, mainonnan rajoittaminen erityisesti nuorille jne.

Nyt sisäministeriö on pyytänyt kaikkia maakuntien kuvernöörejä tiukentamaan sääntöjä läänissään, mukaan lukien virkistyskäytön lopettaminen. Sääntöluettelo on alla. TPN huomauttaa kuitenkin, että teknisesti virkistyskäyttö ei ole laitonta yksityiskodissa, jos aikuinen ja vaikka hallitus väittää edelleen, että se on tarkoitettu vain lääketieteelliseen käyttöön, virkistyskäytön mahdollisesti kieltäviä sääntöjä ei ole vielä allekirjoitettu. On myös epäselvää, kuinka tämä pannaan täytäntöön, jos virkistyskäyttö kiellettäisiin laillisesti. Thaimaan poliisi on myös äskettäin todennut, että muut kuin julkisella paikalla tupakoivan henkilön häiritsemismääräysten noudattaminen, jos asiasta tehdään asianmukainen valitus, he eivät voi tällä hetkellä tehdä mitään estääkseen aikuisen virkistyskäytön.

Määräyksen antoi sisäministeriön kansliapäällikkö Suttipong Juljarern 30. kesäkuuta ja se tuli lehdistön tietoon eilen 4. heinäkuuta.

• Marihuanaa ja hamppua ei saa käyttää virkistykseen
• Kannabiksella/hamppulla lisättyjen ruokien tai juomien myynti tai nauttiminen ei ole sallittua hallituksen tiloissa.
• Viranomaiset eivät saa kuluttaa marihuanaa tai hamppua laittomasti tai tavalla, joka voi vaikuttaa valtion virkamieskuvaan.
• Kuvernöörien, maakuntien kansanterveysvirastojen ja niihin liittyvien viranomaisten on annettava tietoa ja edistettävä yleistä tietoisuutta marihuanan ja hampun viljelystä ja kulutuksesta lain sallimalla tavalla.
• Paikallisten viranomaisten tulee kouluttaa ihmisiä marihuanan ja hampun eduista ja vaaroista.
• Viranomaisten on tarkastettava alueellaan myytävät kannabiksella/hamppulla täytetyt elintarvikkeet, juomat ja tuotteet varmistaakseen, että käytetty määrä on lain rajoissa.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/