Phuketin suurimmat tarinat viime viikolta: Ulkomaalaiset valittavat väitetyistä viisumipetoksista, turistien saapuminen lisääntyy ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraavassa on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain parhaita paikallisia tarinoita Phuketin maakunnassa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 27. kesäkuuta 2022 sunnuntaihin 3. heinäkuuta 2022.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Useat uutiskanavat ovat raportoineet, että viisumitoimisto on pettänyt arviolta 100 ulkomaalaista Phuketissa. Phuketin poliisi ja maahanmuuttoviranomaiset tarkastivat viisumiyrityksen Koh Kaewissa ja Wichitissä Mueang Phuketissa, jota useat ulkomaalaiset syyttivät väitetystä petoksesta.

Phuketin kaupungin poliisipäällikkö eversti Sarawut Chooprasit kertoi The Phuket Expressille: "Olemme jo tunnistaneet yrityksen merkittävät omistajat. Heidät on kutsuttu kuulusteluihin."

2. Noin 7,000 XNUMX turistia saapui ja lähti Phuketin kansainväliselle lentokentälle joka päivä viime kuussa, mutta Phuketiin odotetaan saapuvan lisää kansainvälisiä turisteja sen jälkeen, kun epäsuosittu Thaimaan passiohjelma peruttiin, sanoo Phuketin lentokentän korkea virkamies.

Phuketin kansainvälisen lentokentän johtaja Monchai Tanod kertoi Phuket Expressille: "Kansainvälisten matkailijoiden määrä on kasvanut noin kymmenen prosenttia sen jälkeen, kun Thailand Pass -ohjelma päättyi heinäkuun 1. päivänä."

3. Yli 1.7 miljoonaa thaimaalaista ja ulkomaalaista turistia on vieraillut Phuketissa, joka on tuottanut miljoonia bahteja viimeisen viiden kuukauden aikana.

Thaimaan matkailuviranomaisen Phuketin toimiston johtaja Nathasiri Ronnasiri kertoi Phuket Expressille: "1. tammikuuta alkaenst toukokuun 31st tänä vuonna Phuketissa vieraili yhteensä 1,733,119 XNUMX XNUMX thaimaalaista ja ulkomaista turistia.

4. Phuketin kuvernööri on pyytänyt Phuketin ihmisiä olemaan hyvä isäntä, sillä Phuketia harkitaan ehdokkaana Expo 2028 -näyttelyyn.

Tässä kuussa BIE (Bureau of International Des Expositions) -komitea saapuu Phuketiin katsomaan, onko Phuket valmis isännöimään tapahtumaa.

5. Phuket Surf X Beat Series 2022 pidettiin Patongissa viime viikonloppuna Pride-kuukauden teemana.

Tapahtuma avattiin virallisesti Rainbow Roadilla Patongissa 25. kesäkuuta.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.