Spiderman-asussa pukeutunut Phuket-mies tuo iloa myymällä jäätelöä

Phuket -

Spiderman-asua pukeutunut Phuket-mies, joka myy jäätelöä ympäri kaupunkia, on tuonut iloa turisteille ja paikallisille asukkaille!

Phuket Express tapasi herra Witoonin, 35. Hän on myynyt jäätelöä Spiderman-asussa Soi Hon Sai Thongissa, Rasadan osa-alueella Mueang Phuketin alueella.

Mr. Witoon kertoi Phuket Expressille: "Olin ennen laulaja ravintoloissa ja viihdepaikoissa. Covid-19-kriisin jälkeen jäin työttömäksi. Päätin tehdä jotain muuta ansaitakseni rahaa. Päätin myydä jäätelöä viimeiset kaksi vuotta, mutta kierteellä. Käytän supersankariasuja joka päivä ja vaihdan niitä usein. Joskus käytän "Hulkia" ja "salamaa". Tämä on toinen tapa markkinoida, sillä monet jäätelöä rakastavat lapset rakastavat myös supersankareita. Joskus pysäytän jäätelömoottoripyöräni koulujen eteen Wichitissä.

Toimittajat kysyivät Witoonilta kuinka kuuma hän oli näissä supersankariasuissa ja hän kertoi The Phuket Expressille: "Tietenkin se on täysin KUUMA!!! Käytän kuitenkin asuja melkein joka päivä. Totuin siihen. Minun on tehtävä tämä, koska monet ihmiset myyvät myös jäätelöä. Minun täytyy olla erilainen."

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.