Turistit, jotka ovat kiinnostuneita "Arts on Kata Beach" -tapahtumasta, joka on ensimmäinen kerta Phuketissa

Phuket -

Turistien kerrotaan olevan kiinnostunut "Arts on Kata Beach" -tapahtumasta, joka on ensimmäinen taidefestivaali Phuketin rannalla.

Festivaali pidettiin Kata Beachillä eilen (29th). Herra Songwut 'O' Sangfai kertoi The Phuket Expressille: "Olen piirtänyt rannoilla noin kolmen vuoden ajan, alkaen siitä, kun rannat olivat enimmäkseen tyhjiä Covid19-pandemian ja turistien puutteen sekä ajanvietteen vuoksi. Piirustukseni ovat yleensä suurilla tyhjillä rannoilla. Se on vaikeampaa kuin piirtää pienelle alueelle.”

– Piirrän yleensä Phang Ngan rannoilla. Suurin osa piirustuksistani on geometrisia, kineettisiä ja sekoitus thaimaalaisia ​​tyylejä. Thaimaassa ei ole paljon taiteilijoita, jotka piirtävät tällaisille rannoille. Mielestäni tämä on erilaista." Herra O sanoi.

”Phuketiin valitsin Kata Beachin, koska se on noin kolme kilometriä pitkä. Taide rannalla on erittäin kaunista. Samalla emme tuhoa rantaa. Monet thaimaalaiset ja ulkomaiset rannat olivat kiinnostuneita taiteistani eilen. Tämä on toinen tapa tukea matkailua ihmisille, jotka rakastavat taidetta ja rantoja.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.