19-vuotias australialainen mies kaatui kuoliaaksi hotellista Patongissa

Patong -

19-vuotias australialainen mies putosi kuoliaaksi hotellista Patongissa laskeutuen eilen (29. kesäkuuta) paikallisen asukkaan kodin katolle.th).

Patongin poliisille ilmoitettiin tapahtuneesta kello 5 hotellissa Patongissa Ratcha Uthit 55 Years Roadilla.

Poliisi ja pelastustyöntekijät saapuivat paikalle etsimään kuusikerroksista hotellia, jonka katolla oli uima-allas. 19-vuotiaan australialaisen miehen ruumis löydettiin hotellin vierestä paikallisen talon katolta. (Phuket Express salaa hänen nimensä odottaessaan suurlähetystön ja perheen ilmoitusta.) Hänen ruumiinsa vietiin Patongin sairaalaan tarkastettavaksi, mutta Patongin poliisin mukaan ei aluksi ollut merkkejä kamppailusta tai fyysisestä vammasta ennen kaatumista.

Patongin poliisi raportoi, että australialainen mies kirjautui sisään hotelliin 28. kesäkuutath kahden muun ystävän kanssa. Hotellin katolla oleva CCTV osoittaa, että mies käveli kohotetulla seinällä altaan yläpuolella, josta on näkymä kadulle ja tasapainoili. Sitten hän näytti hyppäävän metallikiskoon jatkaakseen tasapainoilua, mutta menetti tasapainonsa ja kaatui. Ei tiedetä, miksi hän teki tämän vaarallisen teon.

Poliisi kuitenkin jatkaa tutkintaa selvittääkseen tarkan kuolinsyyn ja selvittääkseen, oliko kaatuminen vahingossa vai ei.

Hotellin nimi salattiin Patongin poliisin täydellisen tutkinnan aikana.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.