Phuket suunnittelee rakentavansa taivaskävelyn Rawaihin ja lasiterassin Surin Beachille

KUVA: Phuketin tietokeskus

Phuket -

Phuket suunnittelee rakentavansa taivaskävelyn Rawaihin ja lasiterassin Surin Beachille Thalangiin.

Phuketin maakunnan hallintojärjestön (PPAO) presidentti Rewat Areerob kertoi The Phuket Expressille: "Haluamme houkutella enemmän turisteja Phuketiin uusilla paikoilla kuin kuuluisilla paikoilla, joissa jotkut heistä ovat jo käyneet."

"Tämän vuoden lopussa tai ensi vuoden alussa aiomme rakentaa lisää maamerkkejä magneeteiksi houkutellaksemme lisää turisteja, jotka ovat taivaskävely Khao Dangissa (Punainen kukkula) Rawaissa lähellä Phrom Thep Capea, Mueang Phuketin alueella ja lasiterassi Surin Beachillä Cherng Talayn alueella. Näihin paikkoihin on vapaa pääsy kaikille”, Rewat lisäsi.

KUVA: Phuketin tietokeskus

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.