Sähkökaapelipalo Patongissa hälyttää asukkaita

Patong, Phuket -

Sähkökaapelit syttyivät tuleen Patongissa eilen (24th) ja huolestuneita paikallisia asukkaita.

Patongin kunnan katastrofien ehkäisy- ja lieventämisosaston palomiehille ilmoitettiin tulipalosta Pisit Koranee Roadilla klo 6 lähellä Wang Keeonin vesiputousta.

He saapuivat paikalle paloautolla ja havaitsivat, että palo oli jo liekeissä. Palon sammutus ja hallinta kesti noin 5 minuuttia. Sähkökaapelit vaurioituivat, mutta henkilövahinkoja ei kerrottu.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.