Kuljettaja selviää, kun hänen moottoripyöränsä syttyy tuleen ajaessaan alas Patong Hilliä

Patong -

Kuljettaja selvisi hengissä, kun hänen moottoripyöränsä syttyi tuleen hänen ajaessaan Patong Hilliä alas.

Patongin poliisille ilmoitettiin tapauksesta viime yönä (24th) lähellä Suwan Khiri Wong -temppeliä Phra Baramee Roadilla Patongissa.

Poliisi ja palomiehiä Patongin kunnan katastrofien ehkäisy- ja lieventämisosastosta paloautolla saapuivat paikalle ja havaitsivat, että moottoripyörä oli tulessa. Palon sammutus ja hallinta kesti noin 5 minuuttia. Moottoripyörä tuhoutui täysin.

Kuljettaja, herra Niphon Mengeaid, 54, ruokakauppias Patongissa, joka ei loukkaantunut, kertoi The Phuket Expressille: "Ajoin Patongin mäkeä alas, kun muut takanani olleet moottoripyöränkuljettajat huusivat, että moottoripyöräni syttyi tuleen takaa. Pysäytin moottoripyörän ja hyppäsin pois liekeistä ennen kuin paikalliset kutsuivat palomiehiä. ”

Tässä vaiheessa uskotaan, että moottoripyörä syttyi tuleen akusta, joka oli juuri ladattu moottoripyörän istuimen alle. Vahinkojen kustannukset ovat noin 30,000 XNUMX bahtia.

Samaan aikaan sähkökaapelit syttyivät tuleen Patongissa eilen (24th) ja huolestuneita paikallisia asukkaita.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.