Walking Streetin sunnuntaimarkkinat vanhassa Phuket Townissa tuottavat vähintään kaksi miljoonaa bahtia viikossa, sanovat alueen viranomaiset

KUVA: phuketwalkingstreet

Phuket-

Phuket Walking Street Sunday Market, joka tunnetaan myös nimellä "Laad Yai", on tuottanut vähintään kaksi miljoonaa bahtia viikossa.

Old Phuket Town Communityn varapuheenjohtaja Somyos Patan kertoi Phuket Expressille: "Phuket Walking Streetin sunnuntaimarkkinat ovat yksi tunnetuimmista paikoista Thalang Roadilla vanhassa Phuketissa, jossa ulkomaiset turistit ovat käyneet."

”Covid-19-tilanteen helpottua, lisää turisteja saapuu sunnuntaina kävelykadun viikkomarkkinoille. Markkinoilla on yli 500 kauppaa ja kioskia, joista useimmat esittelevät Phuketin omia tuotteita ja tuotteita musiikin kera tien varrella.

– Viimeisen kuukauden aikana markkinat ovat tuottaneet vähintään kaksi miljoonaa bahtia viikossa. Olemme myös keskittyneet Coivid-19-mittauksiin varmistaaksemme hygieenisen turvallisuuden. Somyos lisäsi.

KUVA: phuketwalkingstreet

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.