Ban Talad Nua -koulu Phuket Townissa keskeyttää jotkin oppitunnit paikan päällä Covid-19-tapausten lisääntymisen vuoksi

Phuket -

Eräs Phuket Townin koulu on keskeyttänyt jotkin paikan päällä olevat oppitunnit, koska lisää vahvistettuja Covid-19-tapauksia on löydetty.

Ban Talad Nuan (Wankroo 2502) koulu Talad Nuan osa-alueella Mueang Phuketin alueella on antanut ilmoituksen kokouksen jälkeen, joka pidettiin tänä iltapäivänä (23. kesäkuuta).rd).

Tiedotteessa todettiin, että vahvistettujen Covid-19 -tapausten määrä oli kasvanut. Kaikkiaan 19 ihmistä, mukaan lukien opiskelijat, opettajat ja muut työntekijät, on saanut tartunnan viime aikoina.

Jotkin paikan päällä olevat tunnit ovat nyt väliaikaisesti keskeytettyinä, joita ovat:

  1. Päiväkoti 24 alkaenth kesäkuuhun 28th, 2022.
  2. Pratom 1 - Pratom 3 24. kesäkuutath, 2022.
  3. Mattayom 2 ja Mattayom 4 - Mattayom 6 27. kesäkuuta alkaenth kesäkuuhun 28th, 2022.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.