Phuket Townin maanalainen rakennusprojekti käynnistyy 59 miljoonan bahtin budjetilla

Phuket -

Suuri maanalainen hanke Phuket Roadilla käynnistetään ensi kuussa, ja sen alkuperäinen kokonaisbudjetti on 59 miljoonaa bahtia.

Phuketin kaupungin pormestari Saroj Angkanapilart kertoi The Phuket Expressille, että "maanalainen rakennusprojekti tulee olemaan Phuket Roadilla Bang Neawin risteyksestä Soi Kor Paiin, joka on yhteensä 600 metriä."

"Projekti aloitetaan ensi kuussa ja sen on määrä valmistua ensi vuoden huhtikuussa 2023, mikä on yhteensä 59,723,000 XNUMX XNUMX miljoonaa bahtia." Pormestari päätti.

Maanalaisten rakennustöiden aikana on odotettavissa merkittäviä ruuhkautumista liikenteessä ja autoilijoita kehotetaan välttämään aluetta mahdollisuuksien mukaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.