Overlap Stone -näköalapaikka Samuissa tilapäisesti suljettavaksi

KUVA: gettogethertravel

Samui -

Samuin kuuluisa Overlap Stone -näköalapaikka on määrätty väliaikaisesti suljetuksi, kuulemma lupaongelmien vuoksi.

Tänään (kesäkuun 21st), Surat Thanin virkamiehiä tarkasteli Overlap Stone -näkökulma, joka kuuluu yksityiselle yrittäjälle Lamai-vuorella Maretin osa-alueella.

Paikka löytyi väitetysti ilman elinkeinonharjoittajalupaa eikä sillanrakennuslupaa. Tämän seurauksena paikka määrättiin väliaikaisesti suljettavaksi, kunnes asianmukaiset luvat on myönnetty.

Katsastus tapahtui sen jälkeen, kun 1. tammikuuta tänä vuonna naispuolinen venäläinen turisti teki Borpudin poliisille ilmoituksen, että näkökulman talonmies väitti hyökänneen hänen kimppuunsa 50 bahtin sisäänpääsymaksuun liittyvän viraalisen videoväittelyn jälkeen. Video herätti sosiaalisessa mediassa merkittävää keskustelua, jossa eri näkemykset johtuivat turistin aggressiivisuudesta maksun suhteen.

Näköalapaikka on 12 Rai tontilla. Valtava kivi on kalliolla taustalla Samuin meri. Suureen kalliomassaan on yhdistetty silta. Pääsymaksu on 50 bahtia per henkilö.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.