Thaimaan terveysministeriö laskee Covid-19-varoitustason tasolle 2 (alhainen riski) valtakunnallisesti

Kansallinen -

Thaimaan terveysministeriö on äskettäin laskenut Covid-19-varoitustason tasolta 3 (kohtalainen riski) tasolle 2 (alhainen riski) vedoten siihen, että yöelämän uudelleen avaamisen jälkeen ei ole toistaiseksi löydetty massiivisia klustereita.

Terveysministeriön kansliapäällikkö tohtori Kiattipoom Wongrachit paljasti tänään 18. kesäkuuta, että uusien Covid-19-tapausten, vakavien potilaiden ja kuolonuhrien määrä on laskenut merkittävästi jopa yöelämän virallisen avaamisen jälkeen 1. kesäkuuta.

Lääkärin mukaan valtavia Covid-19-klustereita ei ole toistaiseksi havaittu, mikä saattaa viitata siihen, että useimmat yöelämän toimijat noudattavat hyvin Covid Free Setting -toimenpidettä.

Yhdenmukaistaakseen valtakunnallisen värivyöhykkeen vihreälle (valvonta) vyöhykkeelle Thaimaan kansanterveysministeriö on siksi päättänyt alentaa Covid-19-varoitustason tasolta 3 (kohtalainen riski) tasolle 2 (alhainen riski) valtakunnallisesti. , lääkäri sanoi.

"Terveysministeriö haluaa sopeuttaa toimenpidettä vastaamaan muuttuvaa tilannetta, jotta kaikki kansalaiset voivat elää yhtä normaalisti kuin ennen pandemiaa", tohtori Kiattipoom sanoi. "Keskitymme nyt 608-ryhmään (vanhukset, kroonisia sairauksia sairastavat ihmiset). , raskaana tai painaa yli 90 kg)".

Terveysministeriö kehotti 608-ryhmän ihmisiä saamaan tehosteannoksen, pysymään erossa massoista ja välttämään matkustamista ulkomaille, jos mahdollista, lääkäri painotti.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.