Kannabiksen myyntiin Thaimaassa tarvitaan lupa alle 20-vuotiaille, imettäville ja raskaana oleville naisille, Cannabis PR-tiedottaja sanoo

KUVA: Lähetä tänään

Kansallinen -

Terveysministeriön kannabiksen PR-tiedottaja Panthep Puaphongphan totesi Facebookissa tänään, 18. kesäkuuta, että kannabiksen myyntiin alle 20-vuotiaille, imettäville ja raskaana oleville naisille on saatava lupa johtajalta. Thaimaan perinteisen ja vaihtoehtoisen lääketieteen laitoksen kenraali.

Hän selvensi, että kannabis luokiteltiin alun perin "valvotuksi yrtteeksi" vuoden 1999 thaimaalaisen lääketieteen suojelua ja edistämistä koskevassa laissa. Siksi kannabiksen hallussapito, käyttö, varastointi, kuljetus, vienti, tutkimus ja myynti on hyväksyttävä ennenaikaisesti, jotta tekoa voidaan jatkaa.

Terveysministeri Anutin Charnvirakul on kuitenkin allekirjoittanut lainmuutosta odottavan hämmennyksen estämiseksi direktiivin, jonka mukaan yli 20-vuotiaat voivat käyttää, varastoida, kuljettaa ja myydä kannabista välittömästi ilman lupaa. Herra Panthep.

Hän kuitenkin jatkoi, että uusi määräys ei vapauta julkista tupakointia ja kannabiksen myyntiä alle 20-vuotiaille alaikäisille, imettäville ja raskaana oleville naisille. Halukkaiden on ensin hankittava lupa vanhan lain mukaan.

Lopuksi herra Panthep varoitti, että mahdollisia rikkojia voi odottaa jopa vuoden vankeustuomio, enintään 20,000 XNUMX bahtin sakko tai molemmat.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.