Alkoholin myyntikielto Thaimaassa klo 2–5 puretaan valtakunnallisesti 1., mutta vain hotelleissa, sanoo matkailuministeri.

File Photo, Thaimaan matkailuministeri.

Kansallinen -

  Pitkäaikainen alkoholinmyyntikielto klo 2-5 puretaan valtakunnallisesti 1., mutta vain hotelleissa, matkailu- ja urheiluministeri sanoi tänään 17. Covid-19-tilannekeskuksen (CCSA) kokouksessa. 

Matkailu- ja urheiluministeri Phiphat Ratchakitprakarnin mukaan CCSA on suostunut poistamaan epäsuositun valtakunnallisen alkoholinmyyntikiellon 2–5, alkaen heinäkuun 1. päivästä muiden uusimpien rentoutusten kanssa, jotka CCSA on juuri päivittänyt tänään, 17. kesäkuuta. 

Muutos rajoittuu kuitenkin ministerin mukaan aluksi vain turisteja palveleviin hotelleihin. Myös ravintolat ja matkailukohteet voivat myydä alkoholia pidemmän ajan lääninkuvernöörin harkinnan mukaan, ministeri sanoi. 

"Tämän muutoksen on tarkoitus nostaa matkailua. Kuvittele, jos jotkut turistit rentoutuvat hotellissa ja heille yhtäkkiä ilmoitetaan, että alkoholi ei ole enää sallittu klo 2-5. Tämä pilaa varmasti maan maineen, matkailu- ja urheiluministeri sanoi. "Tätä uutta muutosta ei kuitenkaan sovelleta tavallisiin ja lähikauppoihin, ainakaan aluksi, ennen kuin tutkimusta on tehty", Phiphat sanoi.

Matkailu- ja urheiluministeri Phiphat Ratchakitprakarn totesi, että Thaimaan matkailu paranee huomattavasti näiden uusien rentoutusten ansiosta. Heinäkuun 1. päivästä alkaen maahan odotetaan päivittäin saapuvan arviolta 25-30 tuhatta kansainvälistä matkailijaa. Hän odottaa näkevänsä tämän vuoden lopussa yhteensä peräti 7.5 miljoonaa ihmistä ja parhaimmillaan 10 miljoonaan.  

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media. 

Voit oppia lisää muista uusimmista rentoutumisesta, jotka ovat juuri päivitetty täältä. 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/