Phang Ngan rannalta löydettiin 60 merikilpikonnan munaa

Phang Nga -

Tänä aamuna (60. kesäkuuta) Phang Ngan rannalta löydettiin yhteensä 15 merikilpikonnan munaath).

Similanin kansallispuisto ilmoitti tänä aamuna kello 6, että he löysivät merikilpikonnan pesän, jossa oli 30 munaa haudattuina rannalta Miangin saarelta kansallispuiston toimiston läheltä.

Munien uskotaan olevan vihreästä merikilpikonnan äidistä.

Munat on siirretty lähistölle turvalliselle alueelle sään aiheuttamien vahinkojen vuoksi. Merikilpikonnien poikasten uskotaan kuoriutuvan 60 päivän kuluessa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.