Liikenneviivästyksiä kolmen ajoneuvon törmättyä Phuketin ohitustielle

KUVA: TUOLI 6573

Phuket-

Liikenne viivästyi, kun kolme ajoneuvoa, mukaan lukien taksi, törmäsi Bypass Roadilla Mueang Phuketin alueella ennen puoltapäivää tänään.

Phuketin liikennepoliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 11 Bypass Roadilla (Chalerm Phrakiet Rama 30 Road) Rassadan osa-alueella.

He saapuivat paikalle löytääkseen kolme vaurioitunutta ajoneuvoa, jotka olivat taksi, jääauto ja jakelulava. Vakavia loukkaantumisia ei kuitenkaan raportoitu. Liikenne vaihtui monta kilometriä.

Phuket Express huomauttaa, että tämä ohitustie on suora päätie, joka johtaa Phuket Towniin, jota lähes jokainen ajoneuvo ajaa suurella nopeudella, mikä yleensä aiheutti monia liikenneonnettomuuksia tällä alueella.

KUVA: TUOLI 6573

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.