Nauti "Rock on the Beach Music Festivalista" Phuketissa ja Krabissa – LEHDISTÖTIEDOTE

  Seuraavana viikonloppuna Phuketissa ja seuraavana viikonloppuna Krabissa tämä jännittävä rantafestivaali lupaa runsaasti musiikkia, ruokaa ja hauskaa kauniissa ympäristössä.

Bangkok, 10. kesäkuuta 2022 – Thaimaan matkailuviranomaisella (TAT) on ilo kutsua kaikki "Rock on the Beach Music Festival" -festivaaleille, jotka järjestetään tässä kuussa kahdessa Etelä-Thaimaan kauneimmassa kohteessa - Phuketissa 17.-19. ja Krabissa. 24.-26. kesäkuuta.

Thapanee Kiatphaiboon, TAT:n kotimaan markkinoinnin apulaiskuvernööri, sanoi: "The Rock on the Beach -musiikkifestivaali on Thailand Festival Experience -projektin puitteissa toteutettu aktiviteetti, joka perustuu Thaimaan 6F, 4M soft-power -säätiöiden konseptiin, nimittäin ruokaan, elokuviin. , Muoti, festivaali, taistelu, ystävyys, musiikki, museo, mestari ja meta. Ja "Visit Thailand Year 2022-2023: Amazing New Chapters" -tapahtuman mukaisesti tapahtuman tavoitteena on lisätä laadukkaiden matkailijoiden määrää Thaimaahan ja luoda erilainen kokemus sekä thaimaalaisille että ulkomaisille matkailijoille.

”Andamaanien äärimmäisen onnen festivaaliksi suunniteltu tapahtuma järjestetään Phuketissa 17.-19 klo 2022-15.00. Dolphin Parkissa Patong Beachillä. Rannalla järjestetään konsertteja tunnetuilta artisteilta, kuten Vi Violetilta, Ink Waranthonilta ja The Parkinson Bandilta, sekä erityinen kohokohta flyboard-showssa ja erilaisia ​​leijanäytöksiä.

Muutto Krabille 24.-26, tapahtuma kestää klo 2022-15.00. Tacolan huvivenesatamassa. Rantakonserteissa esiintyvät tunnetut artistit, mukaan lukien ETC., TWOPEE ja Ben Chalatit, sekä erityinen kohokohta häikäisevällä drooninäytöllä ja droonien koreografialla erilaisiin kirjaimiin ja muotoihin.

Molemmissa paikoissa on myös paikallisia tanssiesityksiä, kuten "Baba Nyonya" tai Peranakan-tanssi, ja Tari Kipas -tanssi, nykyaikainen nukketeatteri ja nykyaikainen Nora-tanssi, sekä tee-se-itse-aktiviteetteja, kuten paikallinen batiikkimatkamuistomaalaus. Myynnissä on paikallista ruokaa ja paikallisten yritysten tuotteita Phuketista ja Krabista, ja festivaalivieraat pääsevät maistelemaan kuuluisia ruokia molemmista kohteista.

TAT tekee myös yhteistyötä Phuketin ja Krabin matkailualan toimijoiden, mukaan lukien matkatoimistojen, hotellien ja ravintoloiden, kanssa tarjotakseen 3,000 200 kuponkia, kukin XNUMX bahtia, joita turistit voivat käyttää tapahtumassa alennuksiin tapahtuman ruoasta ja paikallisista tuotteista.

"Rock on the Beach -musiikkifestivaaleille, jotka lupaavat tulla jännittävä festivaalitilaisuus, jossa on runsaasti elävää musiikkia eri artisteilta ja herkullista ruokaa kauniissa rantaympäristössä nautittavaksi, odotetaan päivittäin noin 2,500 15,000 thaimaalaista ja ulkomaista turistia osallistuvan Rock on the Beach -musiikkifestivaaliin, yhteensä vähintään XNUMX XNUMX turistia koko tapahtuman aikana. Tämä auttaa edistämään Thaimaan matkailustrategiaa, jossa luodaan arvokkaita kokemuksia kestävän matkailun ja kestävän tulonjaon mielessä koko paikallisyhteisössä ja maan yleisessä taloudessa”, Thapanee lisäsi.

Rock on Beach -musiikkifestivaali järjestetään Amazing Thailand Safety and Health Administrationin (SHA) kansanterveys- ja sanitaatiotoimenpiteiden puitteissa COVID-vapaan tapahtuman muodossa. Festivaalin kävijöitä pyydetään noudattamaan aina kansanterveysohjeita.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä TAT Phuket -toimistoon puh. +66 (0) 7621 1036, TAT Krabin toimisto p.
Puh: +66 (0) 7562 2163 tai 1672 Travel Buddy.

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.