41-vuotias etsintäkuulutettu epäilty pidätettiin Wichitissä Phuketissa väitetystä petoksesta

Wichit, Phuket-

  Phuketin provinssin oikeuden etsimä 41-vuotias mies pidätettiin eilen Wichitin osa-alueella Mueang Phuketin alueella väitetystä petoksesta.

Wichitin poliisi kertoi Phuket Expressille pidättäneensä eilen (41. kesäkuuta) Mr. Kittisakin (lehdistölle ei ole julkaistu sukunimeä)th) klo 6

Kittisak oli Wichitin poliisin mukaan etsintäkuulutettu pidätysmääräyksestä, jonka Phuketin maakunnan tuomioistuin antoi 30. toukokuuta.th, 2022.

Kittisakia syytetään epärehellisestä henkilön pettämisestä ja väärennettyjen tietokonetietojen kokonaan tai osittain maahantuonnista tai väärien tietokonetietojen tuomisesta muille vahinkoa aiheuttavalla tavalla.

Kittisakin väitettiin huijanneen asiakkaita lasiasennuksista osana tavanomaista työtään. Hänet vietiin Wichitin poliisiasemalle lisätoimia varten. Lehdistöaikaan mennessä Wichitin poliisi ei kuitenkaan ollut julkaissut lisätietoja hänen väitetystä petoksesta tai mahdollisista uhreista.

Kittisak ei antanut tiedotusvälineille lausuntoa, eikä ollut tiedossa, oliko hän hankkinut oikeusapua.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.