Thailand Travel Mart+ 2022 toivottaa iloiset edustajat tervetulleiksi – LEHDISTÖTIEDOTE

Thaimaan pehmeän voiman perusta, kuten ruoka, elokuva, muoti, taistelu ja festivaali, olivat näkyvästi esillä vastuullisen matkailun ohella.

Phuket, 9. kesäkuuta, 2022 – Thailand Travel Mart Plus (TTM+) 2022 tervetuliaisvastaanotto hurmasi delegaatit poikkeuksellisella "Amazing Thailand, Amazing New Chapters" -illalla, joka korosti Thaimaan matkakokemusten "ylellisyyttä", "paikallista" ja "zero waste" -näkökulmaa.

HE Phiphat Ratchakitprakarn, Thaimaan matkailu- ja urheiluministeri, johti vastaanottoa. Tilaisuuteen osallistuivat myös Phuketin maakunnan kuvernööri Narong Woonciew, Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) kuvernööri Yuthasak Supasorn, Phuketin maakunnan hallintoorganisaation varapuheenjohtaja Anupap Wechvanichsanong ja Thaneth Tantipiriyakij, Phuket Tourism Councilin puheenjohtaja sekä Thaimaan julkisen ja yksityisen sektorin virkamiehiä ja hahmoja.

Mr. Yuthasak totesi konferenssissa: "TTM+ 2022 -tervetuliaisvastaanotto suunniteltiin huolellisesti tarjoamaan osallistujille ensikäden kokemus upeista uusista luvuista Thaimaan matkailun pandemian jälkeisellä aikakaudella. Se tarjosi myös kurkistuksen valtakunnan pitkäaikaisiin pehmeän vallan perustaihin, kuten ruokaan, elokuviin, muotiin, taisteluun ja festivaaleihin, ja esitteli ne futuristisilla tavoilla.

TTM+ 2022 -tervetuliaisvastaanotto pohtii sijaintiaan Phuketissa, ja se esitteli näkyvästi Phuketin gastronomisia herkkuja. Luksus-, paikallis- ja zero waste -aloitteiden konseptin mukaisesti illasta tehtiin poikkeuksellinen ylellisillä ominaisuuksilla, jotka säilyttivät paikallisen tunnelman ja varmistavat samalla pyrkivän zero waste -ponnistuksen.

Se sisälsi erikoisesityksiä aiheista "Glory Thailand" ja "Beyond the Future with Cubes and Holograms", Sunbird Bandin ja Tom Issaran livemusiikkiesityksiä sekä DJ Roxy Junen housemusiikkiesitys.

TTM+ 2022 jatkuu tänään (9. kesäkuuta) ostajien ja myyjien välisillä pöytäverkostoilla ja bisnessessioilla. Se päättyy 10. kesäkuuta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.