PÄIVITYS: Poliisi varoittaa suurista ruuhkasta, koska Darasamutin alikulkusilta on tilapäisesti suljettu 10 päiväksi

Wichit, Phuket-

Wichitin poliisi on varoittanut merkittävistä liikenteen viivästyksistä Darasamutin alikulkusillan lähellä Mueang Phuketin alueella, koska alikulkusilta oli tilapäisesti suljettuna 24 tuntia vuorokaudessa kymmenen päivän ajan.

Edellinen tarinamme:

Darasamutin alikulkusilta on tilapäisesti suljettuna 7 tuntia vuorokaudessa kymmenen päivän ajan liikenteeltä parantamisen vuoksi tiistaista (17.) perjantaihin (2022).

Nyt meidän päivityssöi:

Wichitin poliisi on varoittanut yleisöä liikenteestä kello 4 tänään (30. kesäkuuta), joka on Wichitin osapiirin Darasamutin alikulkusillan väliaikaisen sulkemisen toinen päivä.

Tienkäyttäjien tulee suunnitella ennen matkaa lähellä alikulkua. Autoilijat voivat käyttää sen sijaan Chalerm Phrakiet Rama 9 Roadia (Bypass Road) ja Chao Fa Tawan Ok Roadia.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.