Taksinkuljettaja pidätettiin kiinalaisen turistin pahoinpitelystä Bangkokin viihdealueella viime viikonloppuna

Bangkok -

  Miespuolisen taksinkuljettajan kerrottiin tunnustaneen Makkasanin poliisille sunnuntaina, 5. kesäkuuta, saatuaan kojelautakameran videolle lyövän kiinalaista turistia lähellä Bangkokin RCA-viihdealuetta lauantaina 4. kesäkuuta.

Kuljettaja jäi kiinni kojelautaan noin kello 1. Hän hyökkäsi noin 10-vuotiaan, thaimaalaiselle lehdistölle tuntemattoman, näennäisesti humalaisen turistin kimppuun. Videomateriaalin Makkasanin poliisille toimittaneen silminnäkijän mukaan molempien kerrottiin puhuneen raivoissaan, oletettavasti eri mieltä hinnasta, ennen kuin asiakkaan väitetään lyövän vihaisesti taksiajoneuvoa.

Taksinkuljettajan kerrottiin nousevan ulos autostaan ​​ja avannut auton tavaratilan ennen kuin otti esiin noin 30 senttimetriä pitkän rautakangon ja löi ulkomaalaista matkustajaa. Thaimaan kansalainen ja toinen ulkomaalainen, jotka näyttivät olevan turistin ystäviä, lähestyivät heitä ja yrittivät lopettaa tappelun. Taksinkuljettajan kerrotaan ajaneen pois paikalta, kun kiinalainen turisti loukkaantui päähänsä.

KUVA: ONE31

44-vuotias kuljettaja, joka myöhemmin tunnistettiin hänen etunimestään Atsadawut Thaimaan lehdistölle, kutsuttiin poliisiasemalle seuraavana päivänä. Häntä tutkittiin ja hänen kerrotaan tunnustaneen pahoinpitelynsä ulkomaalaista vastaan, koska hän oli vihainen, että matkustaja osui hänen autoonsa.

Atsadawutia syytettiin muiden pahoinpitelystä ja vammojen aiheuttamisesta. Sillä välin monet kommentit sosiaalisessa mediassa kritisoivat hänen käyttäytymistään, koska se voisi vaikuttaa Thaimaan matkailun imagoon, kun taas maa on juuri avautunut uudelleen vastaanottamaan turisteja yli kaksi vuotta kestäneiden Covid-19:ään liittyvien rajasulkemisten ja rajoitusten jälkeen.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/