Phuket isännöi 58. ISU:n (International Skating Union) kongressia

Phuket -

  58th ISU (International Skating Union) kongressi järjestetään Phuketissa 5. kesäkuuta alkaenth kesäkuuhun 11th, 2022.

Tapahtuma avattiin eilen (5th) ja johdolla Thaimaan matkailu- ja urheiluministeri Phiphat Ratchakitprakarn, luonnonvara- ja ympäristöministeri Varawut Silpa-archa ja kansainvälisen luisteluliiton puheenjohtaja Jan Dijkema.

Mr.Phiphat sanoi: "ISU:n 58. kongressi pidetään 5. kesäkuuta alkaenth kesäkuuhun 11th, 2022 Hilton Phuket Arcadia Resort & Spassa. Osallistujia yli 70 maasta ympäri maailmaa liittyy kongressiin "Green Meeting" -konseptilla, joka keskittyy enemmän pitkän aikavälin ympäristönsuojeluun. ISU järjestää tapahtuman valitakseen uusia johtajia ja tiimejä.

”Tämä on myös hyvä tilaisuus edistää Phuketin ja Thaimaan matkailua muille maailmalle. Tällä kertaa esittelemme Phuketin ja Thaimaan tunnusmerkkejä, jotka ovat ikivanhoja perinteitä ja kulttuureja sekä kaunista luontoa. Kongressiin osallistujat ovat vierailleet myös "Phuketin vanhassakaupungissa" ja muissa luonnonmatkailukohteissa, Phiphat kertoi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.