Thaimaan pääministeri saapuu Phuketiin, vierailee koulussa tukeakseen koulutusohjelmia

Phuket -

  Thaimaan pääministeri Prayut Chan-O'Cha saapui Phuketiin tänä iltapäivänä (6th). Hän vieraili ensin Phuttha Mongkol Nimit -koulussa ja antoi koulutusehdotuksia sekä MOU:n (Memorandum of Understanding) kumppanuuskoulun allekirjoittamisesta.

Pääministeri ja hänen valtuuskuntansa saapuivat Phuketin kansainväliselle lentokentälle ennen vierailua Phuttha Mongkol Nimit Schoolissa, joka on ilmainen valtion buddhalainen koulu, Phuket Townissa.

PM Prayut johti kumppanuuskouluprojektia Phuttha Mongkol Nimit -koulun, Central Groupin, Paradise Groupin ja Andara Resort Residencesin välillä. Hankkeen tavoitteena on tukea opiskelijoille enemmän kolmea päätaitoa, jotka ovat englannin taidot, digitaalinen lukutaito ja ihmisten yrittäjyystaidot.

Kumppanuuskouluprojekti alkaa englannin opetuksen uudistamisesta lastentarhasta mallikouluissa. Englanninkielisiä opettajia lähetetään kouluihin opettamaan englantia opiskelijoille.

Koska Phuket on suuri matkailukaupunki, jossa on monia ammatteja ja yrityksiä, jotka palvelevat ulkomaisia ​​matkailijoita, työntekijöiden on priorisoitava englannin kielen taitonsa kumppanuuskouluprojektin arvoehdotusten mukaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.