Delfiiniä hoidetaan Phuketissa peseytymisen jälkeen Phang Ngan rannalla

Phang Nga-

Delfiini on viety Phuketiin hoitoon sen jälkeen, kun se huuhtoutui eilen (4. kesäkuuta) Phang Ngan rannalleth).

Thaimaan kuninkaallinen laivasto, joka sijaitsee Phang Ngassa, sai ilmoituksen paikalliselta asukkaalta, herra Apisit Soonthonghaolta, että delfiini löydettiin Kuek Kak Beachiltä Takua Pa -alueella.

Thaimaan kuninkaallisen laivaston merikilpikonnien suojelukeskuksen virkamiehet saapuivat nopeasti rannalle.

Puristusaikaan vielä elossa oleva delfiini on 1.5 metriä pitkä. Uskotaan, että voimakkaat aallot huuhtoivat delfiinin rannalle.

Delfiini vietiin Phuket Marine Biological Centeriin Cape Panwassa, Wichitin osa-alueella, Mueang Phuketin alueella.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.