Neljä kuoli Nakhon Si Thammarat -pubitaistelussa vain kolme päivää laillisen pubin avaamisen jälkeen

Nakhon Si Thammarat –

  Kolme teini-ikäistä ja vartija ovat traagisesti menehtyneet kuuluisassa Nakhon Si Thammaratin pubissa käydyn väkivaltaisen tappelun jälkeen. Pubi oli juuri laillisesti saanut avata uudelleen kolme päivää aiemmin, ja se oli aiemmin suljettuna yli vuoden Covid-19-rajoitusten vuoksi.

Nakhon Si Thammarat Cityn poliisille ilmoitettiin tapauksesta eilen varhain aamulla (3rd) kuuluisassa pubissa Pattanakarn Kukwang Roadilla Nai Mueangin osa-alueella Mueang Nakhon Si Thammaratin alueella. Viranomaiset salasivat pubin nimen lisätutkimuksia varten.

Neljä vakavasti loukkaantunutta ihmistä on kuollut sairaalassa; Suppachai Jankongchuay, 52, pubin vartija, jolla on ampumahaava, Jirachot Srinaprom, 19, löydettiin kolme viilto- ja puukotushaavaa kaulassaan ja päässä, Naruepanart Deenoo, 22, löydettiin puukotushaava. vatsassa, ja Nattawut Gamedang, 28, löydettiin neljä puukotusta vatsassaan.

Nakhon Si Thammarat Cityn poliisi tarkasti CCTV-materiaalia pubin edessä. He havaitsivat, että herra Naruepanart ja hra Nattawaut olivat aloittaneet suullisen riidan herra Jirachotin kanssa. Keskustelun aihe ei ollut tiedossa, mutta se kärjistyi nopeasti väkivaltaan.

Naruepanart hyökkäsi ensin herra Jirachotin kimppuun Nakhon Si Thammaratin poliisin mukaan, ennen kuin herra Jirachot puukotti Naruepanartia hänen rintaansa. Naruepanart yritti ampua herra Jirachotia käsiaseella, mutta luoti osui herra Suppachaihin (pubin vartija). Nattawua oli puukotettu tappelun aikana.

Pubi on nyt väliaikaisesti suljettu. Poliisi partioi tiukasti pubeissa ja yökerhoissa Mueang Nakhon Si Thammaratin alueella estääkseen uusia väkivaltaisia ​​välikohtauksia. Tällä hetkellä seuran omistajia tai johtoa ei kuitenkaan ole nostettu syytteeseen.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/