Thailand Travel Mart Plus (TTM+) 2022 järjestetään Phuketissa – LEHDISTÖTIEDOTE

Phuket -

Thaimaan matkailuviranomaisella (TAT) on ilo ilmoittaa, että tämän vuoden Thaimaan johtava B2B-matkailualan show, Thailand Travel Mart Plus (TTM+) 2022, järjestetään kauniilla Phuketin saarella 8.-10. kesäkuuta verkossa. rekisteröinti aukeaa virallisilla verkkosivuilla www.thailandtravelmartplus.com.

TAT:n kuvernööri Yuthasak Supasorn sanoi: "TTM+ 2022 on erinomainen tilaisuus, kuten maan lippulaiva vuosittainen matkailutapahtuma aina on, ostajille ja myyjille, jotka voivat kokoontua ja rakentaa olemassa olevia liikesuhteita ja luoda uusia. Merkittävää on, että tapahtumassa keskitytään Thaimaan muutokseen kohti vahvempaa ja kestävämpää, vastuullisempaa matkailun kasvua, Thaimaan matkailun muutosta, joka ylläpitää pitkäaikaista "Amazing Thailand" -brändiä.

Thaimaan matkailun johtavana esittelynä TTM+ 2022 esittelee matkailutuotteita, -palveluita ja -kokemuksia ympäri Thaimaata teemana Vieraile Thaimaassa Vuosi 2022, upeita uusia lukuja joka edistää thaimaalaisia ​​kulttuuriarvoja "A:sta Z:hen Upeassa Thaimaassa on kaikki" konsepti. Tämän tarkoituksena on innostaa matkustajia ympäri maailmaa vierailemaan jälleen Thaimaassa, jossa he voivat nauttia uudelleen ja nauttia ensimmäistä kertaa kokemuksista, jotka ovat yhtä merkittäviä ja mieleenpainuvia kuin ne ovat erilaisia.

TTM+ 2022:n ohjelmassa on kaksi täyttä päivää ostajan/myyjän tapaamisia torstaina 9. kesäkuuta ja perjantaina 10. kesäkuuta, jotka seuraavat rekisteröintiä, avajaisia, TTM Talkia, Thaimaan tuotepäivitystä ja tervetulovastaanottoa, jotka on suunniteltu ensimmäisenä päivänä. keskiviikkona 8. kesäkuuta. Illalla 9. kesäkuuta järjestetään myös Phuket Tourist Associationin isännöimä verkkoillallinen ostajille ja medialle.

Lauantaina 11. kesäkuuta järjestetään postikierroksia ostajille ja medialle, jolloin he voivat kokea Phuketin luonnonkauneuden, kutsuvan viehätyksen ja kuuluisan trooppisen saaren tunnelman.

Tämän vuoden painoksen odotetaan houkuttelevan yli 700 paikallista ja kansainvälistä osallistujaa, mukaan lukien ostajia 50 maasta, myyjiä kaikilta viideltä Thaimaan alueelta sekä kotimaisen ja kansainvälisen median jäseniä.

TTM+ 2022 järjestetään upeassa paikassa Angsana Laguna Phuketin rantalomakohteessa, joka sijaitsee maailmankuulussa integroidussa Laguna Phuket -lomakohteessa. Tilaisuus järjestetään kansanterveysministeriön määrittelemien terveys- ja turvallisuustoimenpiteiden mukaisesti COVID-19:n leviämisen estämiseksi ja kaikkia osallistujia pyydetään noudattamaan näitä toimenpiteitä aina. Ulkomailta tulevien on läpäistävä kaikki Thaimaan maahantulojärjestelmien edellyttämät menettelyt.

Lisätietoja TTM+ 2022:sta, mukaan lukien ostajan ja myyjän rekisteröintivaatimukset, on osoitteessa www.thailandtravelmartplus.com, sähköposti osoitteeseen [sähköposti suojattu] tai Puh. +66 (0) 2250 5500 Alanumero 1237.

Ostajakohtaiset tiedustelut, lähetä sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu] tai Puh. +66 (0) 2250 5500 Alanumero 1287, 1239 / Faksi. +66 (0) 2652 8215.

Myyjäkohtaiset tiedustelut, lähetä sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu] tai Puh. +66 (0) 2250 5500 Alanumero 1286, 1254 / Faksi. + 66 (0) 2652 8215.

Tietoja TTM+:sta

Ensimmäistä kertaa vuonna 2001 pidetty TTM+ on saavuttanut ansaitun maineen vierailijoiden lähteillä ympäri maailmaa ja itse Thaimaan matkailualalla "pakollisena" tapahtumana. Tänä vuonna TTM+ 2022 on valmis jatkamaan perinnettä tarjota myyjille ja ostajille arvokas alusta tapaamaan nykyisiä ja potentiaalisia liikekumppaneita ja vahvistaa suhteita maailmanlaajuisiin matkailuasiantuntijoihin ja päätöksentekijöihin.

TTM+, joka pidettiin enimmäkseen Bangkokissa joka vuosi sen julkaisun jälkeen, siirrettiin Chiang Maihin vuosina 2016–17, Pattayaan 2018–19 ja sitten Phuketiin vuonna 2021 osana maakuntakohteiden edistämisstrategiaa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.