Thaimaa lopettaa ATK:n itsehoidon ja oireettomien infektioiden raportoinnin, vähentää päivittäiset päivitykset kahteen kuukaudessa, CCSA sanoo

KUVA: Thansettakij

Kansallinen -

Covid-19-tilannehallinnon keskus (CCSA) on poistanut päivittäisistä päivityksistään ATK-itseannostettujen ja oireettomien tartuntojen määrän raportoinnin ja vähentänyt päivittäisen ilmoituksen kahteen kertaan kuukaudessa.

CCSA:n apulaistiedottaja tohtori Sumanee Watcharasin sanoi päivittäisessä konferenssissa tänään, 2. kesäkuuta, että CCSA muuttaa raporttejaan sisällyttämällä mukaan vain infektiot, joilla on kriittisiä terveystiloja ja joita hoidetaan sairaaloissa ja sairaaloissa tästä kuusta alkaen.

Ilmoitus vähenee kahdesti kuukaudessa, joka toinen viikko torstaisin. Ja jos on CCSA:n yhtiökokous, CCSA raportoi keskusteluistaan ​​ja päivityksistään kyseisinä päivinä.

Samaan aikaan Thaimaasta löydettiin tänään 2,560 19 uutta Covid-2,552-tapausta. Näistä 6 2 ilmoitettiin valtion valvonta- ja palvelujärjestelmistä, 5,605 oli vankiloista ja 36,190 tuontitapauksista. Kaikkiaan 846 417 sairaaloista toipui ja päästettiin pois, kun taas XNUMX XNUMX infektiota on parhaillaan hoidossa. Noin XNUMX infektiota on kriittisiä tapauksia ja XNUMX tapausta on hengityskoneilla.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin kahdeksan vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/