59-vuotias mies pelastettiin yrittäessään hypätä jalankulkusillalta koulun edessä Wichitissä

Wichit, Mueang Phuket -

59-vuotias on pelastettu, kun hän yritti hypätä eilen aamulla (1. kesäkuuta) Wichitissä koulun edustalta jalankulkusillalta.st).

Wichitin poliisille ilmoitettiin tapauksesta kello 8 koulun edessä Wichitin osa-alueella Mueang Phuketin alueella.

Wichitin poliisi saapui sillalle löytääkseen ahdistuneen ja tunnepitoisen miehen jalankulkusillalta. Laupias samarialainen yritti puhua miehen kanssa. Poliisi ja laupias samarialainen saivat miehen lopulta tulemaan alas sillalta.

Mies tunnistettiin myöhemmin 59-vuotiaaksi paikalliseksi asukkaaksi (Phuket Express ei paljasta hänen nimeään). Hänet vietiin Wichitin poliisiasemalle oman turvallisuutensa vuoksi, mutta häntä ei syytetty mistään oikeudenkäynnistä.

Hänen tyttärensä saapui myöhemmin poliisiasemalle viedäkseen isänsä takaisin kotiin. Mies kertoi Wichitin poliisille olevansa työtön ja erosi äskettäin vaimostaan.

Jos sinä tai joku tuntemasi on masentunut, pyydä apua. Pattaya News ehdottaa Thaimaan samarialaisia, jotka ovat tavoitettavissa täältä:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.