Kahden epäillyn epäillään varastaneen ruokaa paikallisesta ravintolasta Thalangissa kahdesti, omistaja pyytää apua heidän kiinni saamiseksi

Thalang-

Omistajan mukaan kaksi miespuolista epäiltyä murtautui 63-vuotiaan miehen omistamaan paikalliseen ravintolaan ja ovat varastaneet ruokaa Thalangissa kahdesti. Omistaja pyytää poliisia ottamaan epäillyt varkaat nopeasti kiinni.

Lauantaina (28th) Thalangin poliisi sai 63-vuotiaalta paikalliselta ravintolan omistajalta ilmoituksen, että kaksi miespuolista epäiltyä murtautui ravintolaan Baan Phon – Huaharn Roadilla Sri Soonthornin osa-alueella perjantaina (27. toukokuuta).th). Tapahtuman kerrotaan tallennetun CCTV:lle.

Omistaja, joka pyysi olla nimeämättä mediaa, kertoi Thalangin poliisille: "Kaksi miespuolista epäiltyä oli moottoripyörässä, joka murtautui ravintolaani. He varastivat tuoretta ruokaa jääkaapissa ja munia kaapissa, joka oli lukittu ja johon he murtautuivat."

"Tämä oli toinen kerta. Ensimmäinen kerta oli toukokuun 20th. Viime kerralla he varastivat myös ruokaa jääkaapissa ja munia. Myös jääkaappi ja kaappi vaurioituivat. Olen tehnyt raportteja molemmilla kerroilla." Omistaja selitti.

"Pyydän poliisia ottamaan epäillyt nopeasti kiinni ennen kuin he murtautuvat sisään kolmannen kerran." Omistaja totesi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.