Tuli tuhosi talon Rassadassa, Phuketissa

Rassada, Phuket -

Tuli tuhosi talon Rassadassa Mueang Phuketin alueella juuri ennen puoltapäivää eilen (30. toukokuuta)th).

Rassadan kunnan palomiehet saivat ilmoituksen tulipalosta noin kello 11 talossa lähellä Rassada Nusorn Roadia Rasadan kunnassa Rasadan seutukunnassa.

Palomiehet saapuivat paikalle neljällä paloautolla ja havaitsivat, että puolipuinen puolisementtitalosta nousi mustaa savua tulipalossa.

Palon hallintaan meni noin 30 minuuttia. Talo tuhoutui täysin moottoripyörä mukaan lukien. Onneksi ei sattunut henkilövahinkoja.

Rouva Napapat Boonsomjit, 42, kertoi Phuket Expressille: "Olen talon huoltaja. Pysyn täällä vain yöt. Kun tuli syttyi, en ollut talossa. Ennen kuin menin ulos aamulla, olin jo varmistanut, että sammutin valot ja irrotin kaiken. Suurin osa talon tavaroista oli rakentamiseen käytettyjä laitteita ja joitain sähkölaitteita."

Vahingon kokonaiskustannuksia ei ole vielä selvitetty palon syttymissyyn selvittämisen aikana.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.